Blog

Welkom op de Blogpagina van 2e spoor traject. . Op deze pagina zullen wij regelmatig relevante blog artikelen posten.

In dit artikel treft u veel aanvullende informatie en een aantal interessante links naar websites die zaken behandelen op het gebied van loopbaanadvies, outplacement en reintegratie tweede spoor. Deze informatie wordt u aangeboden door CareerSolution, specialist in loopbaantrajecten voor hoger opgeleiden.
 
Een reintegratiebureau helpt bij het vinden van passend werk bij langdurig verzuim
Indien u meer wilt weten over: Wat doet een reintegratiebureau? Dan klikt u op deze link. Een reintegratiebureau helpt bij het vinden van passend werk bij langdurig verzuim.
 
Bent u niet zeker of een reintegratie traject 2e spoor wel haalbaar is? Dan is er de mogelijkheid om te starten met een haalbaarheidsonderzoek. Lees meer over het haalbaarheidsonderzoek.
 
Vaak heeft een reintegratie traject alleen maar voordelen maar een enkele keer zitten er ook nadelen aan een reintegratie tweede spoor.
 
Als er begonnen is met een tweede spoor traject dan heeft de werknemer als het goed is al diverse stappen achter de rug. Hij is onderzocht door de arboarts en langs geweest bij een arbeidsdeskundige. Het roept de vraag op: Wat doet een arbeidsdeskundige?
 
Indien zowel werkgever als werknemer met elkaar besloten hebben dat een arbeidsovereenkomst verbroken dient te worden dan kan met denken aan een vaststellingsovereenkomst bij ziekte.
 
Zoals u hierboven kun lezen zijn er veel zaken die komen kijken bij het onderwerp reintegratie 2e spoor. In het artikel: wat is reintegratie tweede spoor wordt uitgelegd wat reintegratie tweede spoor precies inhoudt en verder ingegaan op de bijzonderheden.
 
Naast reintegratie trajecten verzorgt CareerSolution ook outplacement trajecten. Wilt u meer weten over outplacementbureaus. Dan kunt u uiteraard bij CareerSolution terecht.
 
Uiteraard ook als u de kosten wil weten dan is CareerSolution graag bereid om een offerte outplacement uit te brengen.  U bent dan op de hoogte van de outplacement kosten. De meeste mensen komen in aanmerking met outplacement als ze zijn boventallig verklaard.
 
En uiteraard leggen we u graag uit wat het is als u worstelt met de vraag: Outplacement wat is het?
 
Wanneer u langs komt bij CareerSolution voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze loopbaancoaches dan vertellen we u graag over onze dienstverlening.  
 
CareerSolution heeft loopbaancoaches actief op 14 locaties in Nederland, waaronder een loopbaancoach in Eindhoven.